Digitalt TV unden kort

  • Hos Højen Antennelaug kan du modtager alle digitale kanaler uden at skulle have et programkort eller speciel modtager boks.
    Hos Højen Antennelaug kan du modtager alle digitale kanaler uden at skulle have et programkort eller speciel modtager boks.
Dato: 09/16/2013
Kategori: Hvorfor vælge

Hos Højen Antennelaug kan du modtager alle digitale kanaler uden at skulle have et programkort eller speciel modtager boks.

Din lokale antenneforening udsender alle kanaler digitalt uden nogen form for kodning. Dette gør at du kan tilslutte lige så mange fjernsyn til som du vil uden at du skal betale omkostninger til et programkort eller en speciel modtager bokse. Du bruger altså bare den modtager som findes i dit digitale fjernsyn, for at kunne se de digitale kanaler.

Du betale kun det som pakken koster der komme ingen andre omkostninger til.

Vi tilbyder tre pakke som koster fra Kr. 125,- til 435,- pr. md. Alle pakker har HD kanaler og vi tilbyder en bred vifte af kanaler. Du kan se alle pakker og priser her. Alle priser er prisen du betaler vi har ingen gebyrer eller skjulte omkostninger.

Højen Antennelaug et godt alternativ

Med Højen Antennelaug får du en tv udbyder hvor du har medbestemmelse på hvilke kanaler og pakker som vi skal tilbyde. Vi er også på vej med et nyt tilbud på Internet, mere om det i nær fremtid.