Flere og flere vælger Højen Antennelaug

  • Højen Antennelaug er en forening der levere radio, tv, internet og telefoni
    Højen Antennelaug er en forening der levere radio, tv, internet og telefoni
Dato: 10/03/2016
Kategori: Nyheder Forsiden Nyheder

Vi oplever en stor tilgang af nye medlemmer der vælger at få Internet, TV eller Telefoni leveret af Højen Antennelaug. 

Medlemmerne vælger os fordi vi er et alternativ til de store selskaber, og at vi er lokalt forankret. Men også prisen er en faktor, man sparer mere end Kr. 100,- pr. md. ved at vælge en TV grundpakke og 20/20 mbit internet fra Højen Antennelaug, i forhold til andre udbydere.

I Højen Antennelaug gør vi alt hvad vi kan for at tilslutte nye medlemmer hurtigt, typisk har nye medlemmer signal inden for 3 dage efter de har bestilt. Vi opkræver ikke abonnement før man er ude af den gamle aftale*

Mange har svært ved at sætte deres trådløse netværk op. Derfor har vi i Højen Antennelaug valgt at tilbyde en løsning, hvor vi administrere dit trådløse net. Derved kan vi sikre os at dit trådløse netværk altid virker som det skal. Ønsker du en løsning hvor vi ikke administrere dit trådløse net kan du vælge at bruge din egen trådløse router.

Den mindste TV pakke starter ved Kr. 139,- pr. måned og vi kan kun lever TV i Ny Højen. 20/20 mbit internet forbindelse koster Kr. 199,- pr. måned og kan levere internet uden for Ny Højen.

Husk at vi kan levere op til 100/100 mbit internet.

Vil du vide mere så ring på 69 90 55 65 eller se vore hjemmeside www.hojen-al.dk vi hjælper gerne med at sammensætte den rigtigt løsning til dig.

Fakta
  • Oprettelse af TV hvis hus/lejlighed har været tilsluttet før: Kr. 0,-
  • Oprettelse af Internet hvis ikke der monteret modtager antenne: Kr. 399,-
  • Montering af internet (Det er muligt at gøre det selv): Kr. 1000,-
  • Support abonnement på trådløst netværk: Kr. 19,- pr. md.

* Max 3 måneder efter tilslutning.