Flere tv kanaler lukker for tekst tv

  • Selv om over hver fjerde dansker, i følge en Gallup undersøgelse, tjekker tekst-tv hver dag er der nu flere tv kanaler der lukker for deres tekst tv.
Dato: 09/19/2016
Kategori: Nyheder Nyheder Forsiden

Selv om over hver fjerde dansker, i følge en Gallup undersøgelse, tjekker tekst-tv hver dag er der nu flere tv kanaler der lukker for deres tekst tv.

På kanalerne Kanal 4, Kanal 5 og 6'eren er der ikke længere tekst tv tilgængelig, og fra om med d. 1. oktober lukker Viasat for tekst tv på TV3, TV3+, 3 Puls og TV2 Sport 1.

Viasat svarer bl.a., at "vi mener, at tiden er løbet fra tekst-tv" og at formidlingen af især programoversigter kan gøres meget bedre på egen hjemmeside. Viasat skriver også, at "vi føler at det vil blive nemmere med tv-oversigter på computer og smartphone"

Hos Højen Antennelaug har vi lukket for tekst tv på smalle kanaler, hvor vi på grund af plads mangle heller vil levere EPG. Lige nu drejer det sig om NDR og MDR.

Hverken DR eller TV2 har planer om at lukke for tekst tv på deres kanaler. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os på 69 90 55 65.