Højen Antennelaug - Et godt valg som Internet-, TV-, og Telefoni-leverandør.

Dato: 04/01/2016
Kategori: Nyheder

Selv om vi er en lille forening, kan vi sagtens være med på både pris og kvalitet, men også på den service som vi yder. Endnu vigtigere - du mulighed for direkte indflydelse på kanaler og tjenester som Højen Antennelaug tilbyder.

Vi kan levere alle vores produkter inden for få dage, og skulle du mod forventning ikke være tilfreds med vores produkter, kan du enkelt og nemt opsige dit medlemskab igen.

TV - Grundpakke til kun Kr. 129,- pr. md.

Vores grundpakke indeholder 24 digitale kanaler i bedste kvalitet. Du kan sætte lige så mange fjernsyn til som du vil, uden ekstra omkostninger og uden ekstraudstyr. Grundpakken indeholder udover gratis kanaler også TV2, TV2 Charlie, NatGeo og NatGeo Wild, og er helt perfekt hvis du abonnere på streamingstjenester.

Hvis du ønsker flere kanaler har vi bl.a. mellempakken med 39 kanaler, hvor du har gratis adgang til TV2/Play.

Internet - Hurtigt internet fra Kr. 169,- pr. md.

Vi har de sidste to år drevet vores internet selv og har i dag et meget stabilt internet produkt som bare virker. Vi sørger hele tiden for, at der er båndbredde nok til alle og at vores internet virker perfekt sammen med alle streamingstjenester. Vores mest solgte internet produkt er 20/20 Mbit, som koster Kr. 199,- pr. md. og vi kan også levere både 50/50 og 100/100 Mbit hvis du har behovet.

Fastnet og Mobiltelefoni.

I samarbejde med evercall, kan vi tilbyde en bred vifte af telefoni produkter, som dækker et hvert behov.

Det med småt.

På vores internet er der 6 måneders binding, men du kan skifte hastighed i bindingsperioden. TV pakker kan opsiges eller ændres til udgangen af et kvartal med en måneds varsel. Telefoni produkter kan opsiges til udgangen af en måned.  Der opkræves Kr. 25,- i betalingsgebyr pr. opkrævning vi sender ud.

Vil du vide mere eller har du brug for rådgivning så ring på 69 90 55 65 eller læs mere her på siden.