Privatlivspolitik

Oversigt:

  1. Ejeroplysninger
  2. Cookies

    1. Så lang tid opbevares cookies
    2. Sådan sletter du cookies
    3. Sådan undgår jeg cookies?
    4. Hvad cookies bruges til på vores website
    5. Typo3
    6. Google Analytics (trafikmåling)
    7. Annoncenetværk

  3. Brug af personhenførbare oplysninger

    1. Kontakt vedr. personoplysninger
    2. Beskyttelse af personoplysninger

  1. Ejeroplysninger

    Dette website udbydes af:

    Højen Antennelaug
    v/Gert Kaae Hansen
    Mølleparken 37
    7100 Vejle
    Telefon: 69 90 55 65
    Email: gert(at)hojen-al.dk 

  2. Cookies
    Dette websitet anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

    1. Så lang tid opbevares cookies
      Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

    2. Sådan sletter du cookies
      Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

    3. Sådan undgår jeg cookies?
      Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

    4. Hvad cookies bruges til på vores website
      Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere  for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

    5. Typo3 (bruger login)
      Websites anvender cookies fra Typo3, der registrerer internetbrug på siden. Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven.

    6. Google Analytics (trafikmåling)
      Websites bruger cookies fra Google Analytics til at måltrafikken på websitet. 

      Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

    7. Annoncenetværk
      På denne hjemmeside sættes cookies i det omfang, at man benytter vores fravalgsfunktion til at framelde sig at indgå i de enkelte netværks målrettede annoncering. Det er muligt at til- og framelde sig følgende netværk:

      1. google.com
      2. OpenX.com

  3. Brug af personhenførbare oplysninger
    Personhenførbare oplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. 

    Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

    1. Kontakt vedr. personoplysninger
      Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Højen Portalen, skal du rette henvendelse på gert(at)hojen-al.dk eller telefon 69 90 55 65. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

    2. Beskyttelse af personoplysninger
      Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

      Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

      I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

      Den dataansvarlige i forbindelse med Gemius cookies er FDIM, Bredgade 33A, 1260 København K. Databehandleren er Gemius S.A., Woloska 7, 02-675 Warszawa, Polen. Gemius Denmark ApS har adresse på Dampfærgevej 3 st. th, 2100 København Ø. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af oplysninger og data eller ønsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til Gemius Denmark ApS på e-mailadressen netsoftware@gemius.dk eller telefon: 39 200 440

Opdateret d. 28/8-11